Pekkasso Antik, Antik & Konst.

Ring för information.
Tel: 0224-177 88
Epost: pekkasso@dekalbolaget.se
Ekebygatan 1, 733 30 Sala

Håll dig uppdaterad!

  • Prenumerera via e-post!

Tufft auktionsprogram gör att inläggen blir färre, men håll ut gott folk; det kommer mera!

Idag var jag med om ett världsrekord! På Dalarnas Auktionsbyrå gick en dalahäst för 170.000:- + provision, alltså nära 200.000 Svenska kronor. Sug på den ni…jag kan nämna att det inte var jag som köpte den, men hade gärna ägt den, den var fin. Tänk vad lite modesvängningar kan göra med antika föremål, nästan som att handla med aktier, hepp.

Mina inköp dryftades till bilden ovan, en bandvävsked med rätta färgen(blå), en 1700-talsgaffel och ett gäng med brödsporrar i järn. Bra ålder på sporrarna, skeden är från 1800-talet. Priset var inte så långt från 200.000.-… bara 199.000.- hehe.

Katrinetorp närmar sig, ska bli kul att fara dit. Det verkar som svenska antikfolket har det gott ställt; ingen som anmält intresse för en fribiljett…

Vi ses å hörs.

SÅLD.

//Pekkasso

Senaste nytt!

Sökes!

Jag söker efter föremål med känsla, från medeltid och fram till 1850-talet.
-->