Pekkasso Antik, Antik & Konst.

Ring för information.
Tel: 0224-177 88
Epost: pekkasso@dekalbolaget.se
Ekebygatan 1, 733 30 Sala

Håll dig uppdaterad!

  • Prenumerera via e-post!

Nu varvar vi ner med lite allmoge från urgamla trakter, Sollerön. Kolla in alla attribut som den här gamlingen har; inkarvade årtal, ägarinitialer och bomärken. I skopan kan men se nåt så ovanligt som en 3-mastad skuta, i djupaste Dalarna!? Han som tillverkat sleven har säkert sett nåt gammalt segelfartyg i Stockholm eller varför inte i Gävle!?Jag tror inte det har seglat några dylika råseglare på Siljan. Upphängningsanordningen, krokarna på skaftet är så läckra.

Storleken är inte att leka med, 53 cm, undrar vad den var ämnad för…bröllop kanske.

Sist men inte minst; patinan ;)

SÅLD.

//Pekkasso

Senaste nytt!

Sökes!

Jag söker efter föremål med känsla, från medeltid och fram till 1850-talet.
-->