Pekkasso Antik, Antik & Konst.

Ring för information.
Tel: 0224-177 88
Epost: pekkasso@dekalbolaget.se
Ekebygatan 1, 733 30 Sala

Håll dig uppdaterad!

  • Prenumerera via e-post!

konstglas-1Konstglasutställningen i Direktörsbostaden och nere på 155metersnivån i Sala Silvergruva blev mycket bättre än jag någonsin hade kunnat tro. När jag först försökte göra mig en bild av hur glaset kunde samspela med det karga, hårda bergrummet så hade jag inte väntat mig ett sånt otroligt vackert resultat, så ordet nöjd är bara förnamnet! Om orken räcker till och konstnärer finns som vill ställa ut så hoppas jag att det blir en utställning år 2011 också!

Håll utkik under denna kategori för framtida utställningar.

Senaste nytt!

Sökes!

Jag söker efter föremål med känsla, från medeltid och fram till 1850-talet.
-->